Skolavslutning

Antons skolavslutning idag, gick jättebra. Var så fina alla mina pojkar me skjortor o sprayat hår.
Vi var i kyrkan o lyssnade då dom sjöng o spelade, jättetrevligt!
Nu har vi kommit hem o ätit jordgubbstårta o druckit kaffe. mums. Ska försöka få fram bilderna så jag kan visa mina fina killar :)

Lördags...


Nu har jag inte skrivit på ett tag, jag skulle vilja skylla på att ja haft fullt upp men så är inte fallet, de e lättja, ja har bara inte orkat öppna locket på min bärbara... suck.. Hur ja är ibland....

Men men, i lördags så var de mockfjärdsdagen, enda dagen om året som de e lite liv i byn. Var överraskade många de här året men de var nog för att de var tyngdlyftningstävling samma dag. 

Vi vann!!! (så klart)


De var jättetrevligt hela dagen, fyndade lite loppisgrejer o fikade, de var supervarmt den dagen så man ville väl inte dra i sig allt för mycke kaffe, men ändå..

Sen på kvällen så började festandet, jag hade jättetrevligt! Vart informerad om att vi hade en kändis i byn, Ola rappapapapapa.... Wallander lr nå sånt e han me i, känner inte igen honom men fin var han iaf, biffad överkropp..

Men ja tror ja börjar bli gammal lr nåt. Gick hem halv ett, var helt slut! Givetvis kom alla människor till två, o de hade varit så fullt så man kunde knappt röra sig där. Dom sista hade gått runt 8 på morgonen, (tänk om man var ung igen) så de hade varit fullt ös, stackars Ola hade blivit påhoppad av massa "småtjejer" som var o klängde på hans biffiga kropp...


jaja... de var i lördags de, söndagen var lugn. Ingen baksmälla trots att ja drack som ett svin, så de var ju skönt.


Måndagen gick åt till att hälsa på lite i skolan o leka. Sen var jag o grattade lillasyster på sin 21 årsdag!!


Tisdagen.... Tja, jota att säga om den, tråk o träl, vinden blåste som aldrig förr o nää... inne o stirra i taket..


Allmänt...

Nu har ja äntligen köpt doftpåsar o doftljus, varför ja nu väntat så länge me att köpa de är en annan femma men nu är de iaf gjort o ja har olika dofter i olika rum o de luktar alldeles underbart överallt! Är lite smålycklig så.. :P

Har donat hela morgonen, grovstädade barnens sovrum nu då de snart ska bli rumbyte igen, så de blir lite lättare. Tvättat, diskat.. Jaa.. Vardagsgrejorna.. Blött ner hela trädgården så mina fina blommor ska växa, ska plantera lite mer idag, men de e barnens växter så dom lär väl vilja vara med då de ska ner i jorden, så ja får vänta.

Vad mer ska man säga då? Har inte orkat brytt mig i den där digitalkameran.. Vet hur man tar bilder o så.. Men sen har ja ingen aning hur man gör med det, så ja måste ta me den hem till mor o bonusfar o se om dom kan hjälpa mig. De känns lite illa då de äldre kan mer om de där än mig... (särskilt då de var jag som lärde min mamma om datorer o internet o grejer, hon visste inte ens hur man slog på datorn o nu är hon bättre än mig..) Hur kan detta ha hänt!?

Får väl känna mig lite stolt ändå, för vissa program klarar mamma inte av o då är de hon som kommer till mig. Så de e väl lite ge o ta grejer de här... :)

Kramar


RSS 2.0